• Η εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1972 από τον Νικόλαο Γρίβα με κύριο αντικείμενο την παραγωγή προϊόντων τσιμέντου. Η  συνεχής βελτίωση των προϊόντων της εταιρίας μας και η αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών, μας οδήγησε στο να κερδίσουμε με  τα χρόνια  μια πολύ καλή θέση στην αγορά.
  • Το άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός, μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και λειτουργικών κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Όλα τα προϊόντα τσιμέντου που διαθέτουμε στην αγορά, παράγονται στο ιδιόκτητο εργοστάσιό μας που βρίσκεται στο 120ο χιλ Αθηνών-Λαμίας. Οι εγκαταστάσεις μας εκτείνονται σε μία έκταση 55.000 τ.μ. και από αυτές  τα 4.700 τμ είναι χώροι εστεγασμένοι.
  • Τα προϊόντα μας διατίθενται στη λιανική ή και την χονδρική από την έδρα μας στην Άθήνα που βρίσκεται στην Λ. Μαραθώνος 164  στο Γέρακα. Μεγάλη ποικιλία επίσης, μπορεί να δει κανείς και στις αποθήκες μας, εκτάσεως 5.000 τμ στη Λ. Σπάτων & Σολωμού.
  • Ανταποκρινόμενοι με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών μας, διαθέτουμε τα προϊόντα μας και παρέχουμε άρτιες υπηρεσίες με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, όπου μας  ζητηθεί  Πανελλαδικά.
  • Έχοντας όλα αυτά τα χρόνια προμηθεύσει με προϊόντα τσιμέντου  τις μεγαλυτερες Τεχνικές Εταιρίες Δημόσιων και Ιδιωτικών Έργων, πιστεύουμε όχι άδικα, ότι αποτελούμε την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση για καθε επαγγελματία ή ιδιώτη.